Golfnavne


Golfnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANKER BOYE, Odenses borgmester, begyndte som lyn og torden og spillede de første ni huller i 19 point, ét over idealscoren. Men borgmesteren skidtede det hele væk på hjemvejen - muligvis fordi hans golfvogn brød sammen. Onde tunger mente at vide, at det nok var amtsborgmester JAN BOYE - som borgmesteren jo først efter pres fra stiftamtmanden og hoffet inviterede med til næste uges kongelige besøg - der som hævn havde pillet ved den.

Som borgmesteren lagde Odense Golfklubs Per Bruun Fammé uimponeret fra land og ondulerede det 444 meter lange 1. hul med en eagle. På green i to og ét put. Sådan.

Odenses INA BECK lå lunt til at vinde nærmest flaget-konkurrencen på 3. hul på lille bane. I hvert fald i et par minutter. For på holdet lige efter kom ægtemanden, og MOGENS BECK slog konen med halvanden meter.

ERLING RASMUSSEN, der vandt A-rækken i den allerførste Stiften Cup i 1995, stillede op for 10. år i træk, men med 28 point lykkedes det ikke for den gamle mester at kvalificere til finalen.

- Men dengang i 1995 var jeg også en ung mand på 60, erklærede Erling Rasmussen.

Bedre gik det for sidste års vinder, BJØRN KIRKEGAARD, der med 33 point er med igen på søndag - hvorimod A-rækkens triumfator fra 2001, HENNING LINDHOLM, på grund af en dårlig skulder helt måtte opgive at komme til start.

Golfnavne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce