Giv misbrugerne nogle flere steder at være


Giv misbrugerne nogle flere steder at være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CITY: Forsøget med en citypatrulje er kommet i stand i samarbejde med butikkerne, der har følt sig chikaneret af øldrikkende personer, der råber efter kunderne.

Mange holder til i porten til Nybolig i Vestergade. Her har ejendomsmæglerkæden været nødt til at opsætte et stort gitter foran nedgangen til kældertrappen, fordi det lidt for ofte blev brugt som tilholdssted for misbrugere.

- De sidder og råber efter kunderne, og kommer der en flot pige forbi, får hun også nogle kommentarer med på vejen, siger ejendomsmægler Henrik Jensen, Nybolig.

Han har aldrig selv oplevet noget ubehageligt fra misbrugerne.

- De generer ikke os, fordi vi kender dem. Det er mere kunderne, der bliver chikaneret, siger Henrik Jensen.

Han mener, det er en meget svær opgave at løse problemet. Han kan fra sit kontor kigge over på kiosken i Vestergade, hvor mange af de øldrikkende personer køber nye forsyninger. Det er også her, mange af dem holder til, eller i porten ved siden af.

At der også er langt fra Munke Mose til nærmeste ølsted, har Henrik Jensen også fuld forståelse for.

- Måske skulle man køre en Tuborgbil ned i Munke Mose, siger han spøgefuldt.

Citychef Johannes Lollesgaard synes, øldrikkeriet har taget overhånd i midtbyen.

- Vi har gennem hele året haft en del møder med politiet for at få løst de værste problemer. Vi vil godt undgå, at de sidder i lidt for store klumper sammen, for nogle steder føler de handlende sig chikaneret af det, siger citychefen.

- Man løser ikke problemet ved at jage dem væk. Man må anvise dem et andet sted, f.eks. Munke Mose om sommeren og nogle flere væresteder i periferien af byen, siger Johannes Lollesgaard.

Giv misbrugerne nogle flere steder at være

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce