Den odenseanske sanger Jakob Sveistrup har smidt fornavnet i kunstnersammenhæng. Under navnet Sveistrup har han samlet sit drømmeband, som de seneste måneder har indspillet hans kommende album i Medley Studiet i København. Vi fik lov at være med fra morgen til aften på en typisk arbejdsdag for en selvstændig musiker.

Det er bælgravende mørkt i Villestofte, da Jakob Sveistrup åbner hoveddøren klokken 6.30 torsdag morgen for at lufte hunden Callie. Efter en frisk gåtur i det mørklagte...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.