Generator sparket i gang med manér

Anja Følleslev glæder sig over, at området omkring Brandts fungerede som ramme for gadefesten. Foto: Simon Staun

Generator sparket i gang med manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anja Følleslev er festivalleder for den nye studiestartsfest Generator. Det glæder hende, at torsdagens gadefest trak op mod 3000 gæster til.

Efter flere måneders hårdt arbejde var det en forløsning for festivalleder og formand for studiestartsfesten Generator Anja Følleslev at se gadefesten folde sig ud på Amfipladsen, i Farvergården, foran Bikuben-kollegiet og på Studenterhuset.

- Det var en stor forløsning at få sparket Generator i gang. Og ikke mindst at se, hvor mange glade og positive gæster, der deltog i festen, siger Anja Følleslev.

På forhånd havde hun ikke turde sætte tal på, hvor mange publikummere der ville være acceptabelt med tanke på, at det kostede over 200 kroner at deltage i gadefesten, som tidligere var gratis.

- Selv om der var entre, var der virkelig mange mennesker. Mit bud er et sted mellem 2500 og 3000. Vi solgte ud af endagsarmbånd, hvilket naturligvis er yderst positivt, siger Anja Følleslev.

Hun synes, det fungerede godt at præsentere Benal, Brandon Beal og Toomanylefthands på samme scene og ikke servere et program udelukkende med elektronisk musik.

- Benal har lidt mere fokus på lyrik end flere af de elektroniske navne, hvilket gav gadefesten lidt større variation end tidligere år, siger Anja Følleslev.

Ingen klager over larm

Hvad de fire foreninger bag Generator kan forbedre, skal først diskuteres, når støvet fra første års festival har lagt sig. Men lederen har alligevel et bud.

- Vi skal især finde ud af, hvordan vi skal organisere os næste år. Hvem skal gøre hvad. I år er det gået lidt stærkt, så vi skal have fokus på strategi frem for handling, siger Anja Følleslev.

Inden Generator har der været fokus på, at centrum - igen - ville blive blæst omkuld af tung elektronisk musik. Indtil videre er det ikke væltet ind med klager.

- Vi har i ugevis kontaktet beboere i området for at varsle dem. De har kunnet komme gratis med til festen som kompensation og købe partoutbilletter til nedsat pris. Vi stoppede musikken præcis klokken 23 for at overholde vores aftale, så jeg føler, vi har gjort alt for ikke at genere naboerne unødigt. Indtil videre har jeg ikke hørt om klager, siger Anja Følleslev.

Generator sparket i gang med manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce