Generalprøve på street food: Pakhus inviterer til smugkig

- Vi glæder os til at byde jer inden for i byggerodet, lyder det fra folkene bag Storms Pakhus - Odense Street Food, der egentlig først åbner 1. september, men som flere dage i august inviterer til generalprøve. Foto: Ivar Juel Nordentoft

Generalprøve på street food: Pakhus inviterer til smugkig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den reelle åbning er først til september, og der bygges stadig, men i løbet af august er der generalprøver for nysgerrige maver og munde i Storms Pakhus - Odense Street Food.

Flere end 50 håndværkere, stadeholdere og andre medarbejdere myldrer lige nu rundt mellem hinanden i Storms Pakhus ved Odenses havn for at gøre klar til åbningen af byens første sted for street food.

Den officielle åbningsdag er sat til 1. september, men flere gange frem mod den dag er der mulighed for at kigge ind og se, hvad der bygges op. Og blive del af en slags generalprøve.

Første chance er fredag den 11. august og lørdag den 12. august, fortæller Bjørn Hentze, der er direktør i Storms Pakhus - Odense Street Food.

- Det er et smugkig for folk, der kan være nysgerrige, og vi får en mulighed for at teste, at alt virker, så vi er klar til åbningen 1. september, forklarer han.

Til den tid vil op mod 18 af i alt 24 madboder være klar til at servere street food - thaimad, pitabrød, burger, pizza, sushi, hotdog og meget mere. Og otte barer vil skænke vin, øl og cocktails.

Festivalåbent

Kun en enkelt madbod vil imidlertid have åben i forbindelse med smugkiggeriet 11. og 12. august - til gengæld kan de nysgerrige fredag slukke tørsten i 500 gratis øl og lørdag i 500 gratis cocktails. Begge dage fra klokken 16.

Også den 17.-19. august kan man involvere sig i generalprøven og det formentlig aftagende byggerod, ligesom der i forbindelse med HCA Festivals i uge 34 vil være åbent alle dage i pakhuset.

Ud over barer og madboder vil pakhuset også rumme kreative værksteder, og en barber er netop nu ved at bygge sin barbershop op.

Storms Pakhus - Odense Street Food åbnes i et samarbejde mellem Copenhagen Street Food, der står bag Papirøen i København, og odenseanske Bargroup, som driver blandt andet Lørups Vinstue, Klosterkroen, Viggos og Den brølende and.

Initiativtagerne håber på op mod 300.000 spisende og drikkende gæster årligt i det gamle pakhus.

Generalprøve på street food: Pakhus inviterer til smugkig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce