Gav håndtryk lige efter nytår: Restaurant Målet er solgt

Bent Jørgensen foran Restaurant Målet, som han har drevet i 47 år. Nu er hele ejendommen solgt, og det er slut med schnitzler og resten af restauranten. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Gav håndtryk lige efter nytår: Restaurant Målet er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køber af ejendom i Jernbanegade vil næppe drive kendt schnitzel-restaurant videre.

Et skilt i vinduet til restauranten fortæller historien: "Målet er solgt. Farvel efter 47 dejlige år". Underskrevet af Bent Jørgensen.

I et år har restauratør Bent Jørgensen forsøgt at sælge ejendommen Jernbanegade 17, der rummer Restaurant Målet. Flere mulige scenarier har været i spil - blandt andet en bortforpagtning af restauranten.

Men nu har Bent Jørgensen omsider fundet en køber til hele ejendommen, og det indgår ikke i dennes planer at drive den kendte schnitzel-restaurant videre, fortæller Bent Jørgensen.

- Vi blev enige lige efter nytår, siger Bent Jørgensen og tilføjer, at køber derefter drog på ferie på den anden side af kloden, og at der derfor ikke er skrevet under endnu. Men det er Bent Jørgensen stensikker på, at der bliver. Blandt andet fordi han kender køber, en odenseansk erhvervsmand, og hans familie særdeles godt.

Ejendommen har restauranten i stueetagen, køkken og selskabslokale på 1. sal og lejligheder på 2. og 3. sal.

- Så vidt jeg kan forstå, er det købers plan at lave 1. sal om til en lejlighed. Det betyder, at køkkenet forsvinder, og så kan man ikke drive restaurant, som vi har gjort, siger Bent Jørgensen.

- Der skal dog være erhverv i stueetagen, og det kunne for eksempel være en café, tilføjer han.

Skiltet i vinduet fortæller historien. Foto: Erik Thomsen
Skiltet i vinduet fortæller historien. Foto: Erik Thomsen

Farvel efter 47 år

Bent Jørgensen bor selv på 3. sal i ejendommen, mens han datter Winnie, der har drevet restauranten de seneste år, bor på 2. sal.

- Ejendommen er solgt med overtagelse 1. februar, og vi er gået i gang med at rydde Winnies lejlighed, mens jeg har fået lov at blive boende indtil 1. april, siger Bent Jørgensen.

- Det er nok først efter et stykke tid, det for alvor går op for mig, at det er slut nu efter 47 år, men jeg er glad for, at det lykkedes og tilfreds med den pris, jeg har fået, tilføjer Bent Jørgensen.

Køberen, hvis identitet Bent Jørgensen ikke vil afsløre i første omgang, har købt ejendommen, som den er. Det vil sige, at restaurantens interiør, som rummer en del sports-memorabilia, også følger med. Hvad der skal ske med alle disse sportsminder, ved Bent Jørgensen ikke helt, men han regner med, at der skal deles noget af det ud til Målets stamkunder.

Gav håndtryk lige efter nytår: Restaurant Målet er solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce