Poul Anthoniussen bliver ny direktør for Børn og Ungeforvaltningen

Han blev indsat som konstitueret chef i september, da flere chefer blev fyret i Børn og Ungeforvaltningen i Odense og på et byrådsmøde onsdag aftenblev den 45-årige Poul Anthoniussen så udnævnt til ny direktør for Børn- og Ungeforvaltningen.

Dermed er det en gammel kending af området, der skal styre forvaltningen.

Han har været ansat i forvaltningen de seneste fire et halvt år som skolechef, børn- og ungechef og siden september 2015 som konstitueret administrerende direktør.

Han kommer til at stå i spidsen for 6200 lærere, pædagoger, dagplejere, medhjælpere og socialrådgivere.

- Jeg er meget glad for, at Poul Anthoniussen har sagt ja til at blive ny børn- og ungedirektør. Han har usædvanlig stor indsigt i at lede medarbejdere, der er drevet af begejstring og faglighed. Samtidig er han en meget ordentlig og omhyggelig leder, som er ambitiøs på forvaltningens vegne, siger børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen (R), som bakkes op af borgmester Anker Boye (S).

- Det er et godt tegn, at Odense Kommune er i stand til at rekruttere en administrerende direktør fra egne rækker. Jeg er sikker på, at Poul Anthoniussen er den rette person til at stå i spidsen for en forvaltning, som er meget vigtig for hele byens transformation og udvikling. I en tid med en stram økonomi og høje krav fra omverdenen til kvalitet i dagtilbud og skoler er det vigtigt med en leder, som både har overblikket og ved, hvad der motiverer medarbejderne. De egenskaber har Poul, siger Anker Boye.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune

Mere om emnet

Se alle

Fyrede chefer slipper for straffesag