Galleri Nijenkamp genopstår

Line Nijenkamp åbnede for næsten præcis fem år siden sit galleri, der nu genåbner. Efter tre år væk fra kunstens verden. Arkivfoto:

Galleri Nijenkamp genopstår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter knap tre år ude af kunstmiljøet har Line Nijenkamp fået lyst til at genåbne det galleri, hun åbnede i sit eget navn i 2013.

26-årige Line Nijenkamp følger sin drøm: Først åbnede hun et galleri i eget navn på Kratholmvej i Bellinge, som hun efter to succesfulde år lukkede, fordi hun ville have tid til at studere. Men nu har hun fået lyst til at åbne det igen, og så gør hun det. Efter knap tre år væk fra kunstnermiljøet.

- Galleriet var i rivende udvikling og meget succesfuldt, men behovet for at jeg kom tilbage til studierne var tilsvarerende stort , siger Line Nijenkamp.

Helt væk har hun ikke været. Kontakten til en af de storsælgende kunstnere, Sussi Trampedach, har hun bevaret undervejs, så nu har hun besluttet at genåbne galleriet med sin gamle adresse som udgangspunkt og med netop Sussi Trampedach på væggene som en af de første kunstnere. Almindelige udstillinger, som hun vænnede publikum til for tre år siden, bliver der ikke tale om.

- Vi vil ikke være et traditionelt galleri, men har et stærkt ønske om at arrangere pop-up-udstillinger for at give samtidskunsten dynamiske rammer og for at vise Sussi Trampedach i forskellige byer og på den måde nå bredere ud, fortsætter hun.

Galleri Nijenkamp,, der holder til på Kratholmvej 62C, åbner officielt igen 1. februar 2018.

Galleri Nijenkamp genopstår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce