Gaffa-prisen 2018 skal holdes i Odense - nærmere bestemt ved en gallafest i Odeon den 22. februar .

Det er andet år i træk, at det store show afholdes i Odenses nye og store koncerthus, og man kan se frem til både godt værtskab, uforglemmelige takketaler og ikke mindst livemusik, forudser det danske musikblad Gaffa i en pressemeddelse.

– Det kan efterhånden godt virke som om, at der er gået inflation i awardshows og priser. Musikbranchen står i kø for at hylde sig selv og hinanden. Det fine ved netop Gaffa-prisen er, at alle nomineringer og alle prismodtagerere udvælges af læserne. Altså af de fans, som nyder, mærker og bruger musikken til dagligt, siger Gaffas chefredaktør Sidsel Thomassen.

Man kan allerede nu sikre sig billetter til showet, men det er endnu ikke offentliggjort, hvem der vil blive de optrædende artister til showet.

Billetterne kan købes på ticketmaster fra mandag klokken 10.

Afstemningen om, hvem der skal have priserne begynder den 1. januar på gaffa.dk/prisen.

  • Jensen_Stine_Jessen_(2015)_024

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Odense. Jeg skriver om stort og småt i Odense Kommune. Mit særlige stofområde er ældre- og handicap-politik. Jeg er uddannet fra Journalisthøjskolen i Århus, og jeg har desuden en bachelor i dansk og statskundskab fra Københavns Universitet. Jeg bor i landsbyen Vindinge uden for Nyborg med min mand og vores tre børn.