Der var medlemmer af Black Army Aarhus og den københavnske indvandrerbande Loyal To Familia, da Black Army holdt fødselsdagsfest lørdag. Ifølge politiet udeblev Bandidos.

Det gik fredeligt for sig, da den odenseanske indvandrerbande Black Army holdt fest på Nyborgvej i Odense lørdag.

På forhånd havde Fyns Politi forberedt sig på, at medlemmer fra både den københavnske bande Loyal To Familia og Bandidos ville møde op.

Politiet var derfor mødt talstærkt op for at visitere og registrere de fremmødte gæster samt for at forhindre rivaliserende bander i at blande sig i løjerne.

Men ifølge vagtchef, Jesper Fält, var Bandidos halvanden time før midnat endnu ikke mødt op.

- På nuværende tidspunkt er der ikke ankommet Bandidosmedlemmer, men de kan jo nå at komme senere på natten, siger Jesper Fält, til Fyens.dk lørdag klokken 22.30.

Svært at gennemskue relationer

Det skete dog aldrig, oplyser Fyns Politi søndag morgen uden nogen forklaring på, hvorfor Bandidos, som angiveligt var inviteret til fest, udeblev.

- Politiet har registreret medlemmer af Black Army fra Aarhus og fra Loyal To Familia, men Bandidos har vi ikke set noget til, og hvorfor ved jeg ikke, siger Jesper Fält og uddyber:

- Det kan være svært at gennemskue relationerne mellem de forskellige bander, siger Jesper Fält, som lørdag aften kan berette, at det hele forløber fredeligt.

- Vi er i kontakt med deres leder. Han giver udtryk for, at det er okay, at politiet er til stede. Og der er da heller ingen problemer, oplyser Jesper Fält lørdag klokken 22.30.

På det tidspunkt - halvanden time før midnat - er 130 festdeltagere visiteret.

Søndag morgen er tallet nået op på 137 uden de helt store fund.

- Der er fundet lidt hashsmuld og hverken våben eller hårde stoffer, oplyser vagtchef hos Fyns Politi, Steen Nyland søndag morgen.

Visitationszone gælder fortsat

Søndag morgen klokken 07 blev en ekstraordinært oprettet kommandocentral nedlagt efter en fredelig nat.

Visitationszonen gælder dog til klokken 12 søndag, oplyser politiet.

Mere om emnet

Se alle
Lukket hashklub: Gæst og lejer sigtet efter besøg

Lukket hashklub: Gæst og lejer sigtet efter besøg

Hashklub-lejer: Politiet er fulde af pis

Hashklub-lejer: Politiet er fulde af pis

4
Mangler du din hest?: Vallak fundet i boligområde

Mangler du din hest?: Vallak fundet i boligområde