Gadesjakket er tæt på afgørelse

Animal Farm, instrueret af David Tse (th.) nåede lige akkurat at blive rost af anmelderne, før den blve lukket af kreditorerne.
Foto: Ole Friis

Gadesjakket er tæt på afgørelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ULYKKELIG: Personalet i det lille storbyteater venter i kulissen

ODENSE: - Det er så trist og vi er meget ulykkelige, men vi arbejder på højtryk i døgndrift for at få Gadesjakket på ret køl igen.

Sådan lød det sent i aftes fra Gadesjakkets talskvinde, Lise Agerbæk, der sidder i teatrets bestyrelse.

I weekenden viste det sig, at der ikke var penge i kassen til at udbetale løn til de medvirkende i den anmelderroste forestilling Animal Farm.

Derfor blev forestillingerne aflyst og udsat. Om teatret overlever og hvornår der igen spilles teater på Gadesjakket var i aftes uvist.

Bestyrelsen og ledelsen er i arbejder på en handlingsplan for de kommende år som skal godkendes af Odense Kommunes kulturforvaltning.

Det blev den første ikke, så derfor handler det om at færdiggøre en ny saneringsplan, som politikere og embedsmænd kan godtage.

- Vi regner med at have forhandlet planen på plads i de kommende dage og hvis planen lykkes, vil Animal Farm igen komme på plakaten, siger Lise Agerbæk.

- Jeg tror, vi er tæt på en afgørelse.

Vi gør alt hvad vi kan

- Gadesjakkets bestyrelse beklager den ulykkelige situation over for teatrets personale og publikum og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at redde teatrets eksistens, siger Lise Agerbæk, der i aftes ikke ønskede at komme ind på detaljer om årsagen, økonomien og udspillet.

- Bestyrelsen, der føler sig ansvarlig, har arbejdet intenst på en seriøs handlingsplan lige siden den 14. janaur, men det har altså ikke været tilstrækkeligt.

Renovere egen plan

- Udgangspunktet for forhandlingerne er, at vi skal opfylde en 3-årig kontrakt med kommunen. Så nu skal vi renovere vores egen handlingsplan ved at gå endnu tættere på budgettet - og skære endnu mere, siger Lise Agerbæk.

Gadesjakket har to personer på lønningslisten, nemlig en kunstnerisk leder og en nyansat administrativ chef - samt det teaterhold, der optræder.

Gadesjakket er tæt på afgørelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce