Benediktsgade bliver i weekenden spærret for gennemkørsel for at gøre gaden letbaneklar

Odense: Rør og ledninger er skyld i, at Benediktsgade, ved Benedikts Plads spærres i den kommende weekend, da den skal gøres letbaneklar.

Fra fredag den 1. april efter myldretiden og indtil tidligt om morgenen mandag den 4. april spærres gaden for gennemkørsel, da der skal sænkes rør og ledninger i to store render på tværs af gaden.

For bilister er det muligt at køre ind til Langegade og til Netto-butikken ad Benediktsgade fra Nyborgvej. Og ellers anbefales Reventlowsvej som omkørselsvej, mens arbejdet står på. Det betyder, at den sædvanlige ensretning af Reventlowsvej ophæves, så der er mulighed for kørsel i begge retninger.

Cyklister og fodgængere har adgang i begge retninger af Benediktsgade.

Efter arbejdet er færdigt på mandag, åbnes Benediktsgade igen for trafik men ensrettes dog i retning mod Nyborgvej fra Benedikts Plads og op til Netto.

  • byline

    Af:

    Journalist på Odense-redaktionen, hvor jeg dækker lokalpolitik og livet i byen. Uddannet fra Syddansk Universitet i 2015. Vandt i 2014 Jern Henrik og Basker Henrik og i 2015 hovedprisen for årets historie i Fynske Medier for serien "Svigt i lægevagten", der også var finalist til Spadestiksprisen. Tidligere ansat på avisens nyhedsredaktion. Jeg bor i Odense med min kæreste, der arbejder som sygeplejerske, og min søn Lukas.