Gå til kamp mod diabetes


Gå til kamp mod diabetes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Diabetes er en sygdom der rammer bredt. 226.000 danskere - altså cirka en tyvendedel af befolkningen- lider af den.

Selv om der er en sammenhæng mellem usund vestlig levevis og en væsentlig stigning i antallet af tilfælde af type 2 diabetes, så ved man ikke til bunds, hvordan sygdommen opstår. Og man ved ikke, hvordan den kureres.

På lørdag er der bogstaveligt talt en mulighed for at gå ind i kampen mod sygdommen. Fonden for diabetesforskning afholder nemlig en såkaldt Walk Festival. Her går man fra havnen en tre kilometer lang tur i Næsbyhoved Skov.

Inden turen kan man kigge på messestande med fokus på sundhed, bevægelse og diabetes. Og så er der familieunderholdning med Cartoon Network og Fyns Jonglørforening.

Borgmester Jan Boye skyder gåturen i gang, og blandt deltagerne vil være videnskabsminister Helge Sander samt greve Adam Knuth fra Knuthenborg, der selv lider af diabetes.

Det koster 60 kr. at deltage og pengene går til Fonden for diabetesforskning. Det er den danske afdeling af JDRF - en international non-profit sygdomsbekæmpende organisation, der har til mål at finde en kur mod diabetes. Fonden uddeler hvert år omkring en milliard kroner til forskning på verdensplan - heraf årligt fem-otte mio. kr. i Danmark.

Hvor: Odense Havn, Havnepladsen.

Hvornår: Lørdag kl. 13.

Info: www.jdrf.dk

Gå til kamp mod diabetes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce