Gode resultateter ved Danmarksmesterskaberne gav VM-billetter

38 fynske piger i alderen 10 til 18 år har ved DM i Hip Hop i Randers kvalificeret sig til VM i Hip Hop i Las Vegas i starten af august.

Pigerne danser til dagligt på kids og junior talentholdene hos Allingham Dance Team i Odense. De to talentfulde hold, der til dagligt får under navnene "A Crew" og "Family Crew", har siden august sidste år arbejdet hårdt på at lægge grundstenene til de koreografier, som gav pigerne hhv. en første- og tredjeplads til DM i Randers.

Ud over stolthed og glæde giver disse placeringer også pigerne direkte adgang til en tur til Las Vegas, hvor de får mulighed for at repræsentere Danmark til VM.

Samler ind og søger fonde

Pigerne har sammen med forældre og danseinstruktører iværksat en større indsamling, som skal hjælpe dem med at finansiere turen til USA.

Blandt andet bliver der søgt flere fonde, iværksat sponsoraftaler, opsat shows rundt omkring på Fyn samt andre kreative løsninger. Målet med indsamling er 15.000 kr. pr. danser.

Pigerne fortæller, at de glæder sig til selve turen, opleve Las Vegas, møde verdens bedste dansere, se dem optræde, og ikke mindst at deltage i workshops, hvor de kan lære en masse.

  • Eriksen_Jesper_Mads_(2015)_005

    Af:

    Årgang 1963. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1989. Arbejder primært på Odense-redaktionen, men også med kultur og sport. All-round-reportage-journalist og klummeskriver.