Fynske antenneforeninger kan ikke vise landskamp

Lørdag den 6. juni tørner Sverige og Danmark sammen i en vigtig VM-kvalifikationskamp. Desværre kommer mange danskere ikke til at kunne se kampen.

Fynske antenneforeninger kan ikke vise landskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange odenseanere kommer ikke til at se landskamp.

Når Sverige og Danmark lørdag den 6. juni tørner sammen i den vigtige VM-kvalifikation vil der være cirka en million danskere, som ikke kan se kampen i fjernsynet. Mange danskere har nemlig ikke endnu de digitalbokse, det kræver for at se kampen. Og flere antenneforeninger har ikke råd til at købe rettighederne til kampen.

Glentevejs Antennelaug, som er blandt Danmarks største antenneforeninger, ligger i Odense. De har 28.000 medlemmer og kan ikke tilbyde sine medlemmer at vise kampen.

- Selv om vi meget gerne ville sende kampen, så kan det desværre ikke lade sig gøre. Vi har forsøgt at forhandle med Viasat, men er desværre ikke kommet frem til en fornuftig løsning, siger Steen Nicholaisen, ansat teknik og it i Glentevejs Antennelaug.

Det vil koste Glentevejs Antennelaug op mod to millioner kroner at sende kampen, og det er alt for meget for foreningen.

For en anden af Odenses antenneforeninger, Kragsbjerg Antennelaug, bliver der heller ikke fodbold til medlemmerne den 6. juni.

- Vi har ikke en aftale med Yousee om digitalt tv endnu, så vores medlemmer får desværre ikke mulighed for at se kampen - medmindre de ser den ude, siger han og tilføjer, at Kragsbjerg Antennelaug fra den 1. januar 2010 gerne skulle have en aftale på plads med Yousee.

Hos Næsby Antennelaug synes forretningsfører Peter Winkel, at det er en kedelig situation for hans 6500 medlemmer.

- Hvis de vil se kampen, så skal de skaffe sig en digital boks fra Yousee. Så det bliver en dyr fornøjelse at se den ene landskamp, siger han.

Fynske antenneforeninger kan ikke vise landskamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce