Ifølge politiinspektør Benny Linde Larsen kan ballade i Vollsmose skyldes modsætningsforhold mellem to grupperinger. Hvilke grupper, der er tale om, er for tidligt at sige noget om

Det er tilsyneladende et opgør mellem to grupperinger, der ikke kan lide hinanden, som onsdag har udløst en massiv politiindsats i Odensebydelen Vollsmose.
Sådan siger politiinspektør Benny Linde Larsen fra Fyns Politi.

- Det er i hvert fald det, vi formoder. At det ikke er noget borgene i Vollsmose skal tænke særligt meget over i forhold til tryghed eller noget andet, fordi vi mener, det er inden for et lukket miljø, det foregår.

Når du taler om to grupperinger, er der så tale om United Tribunes Forever (muligvis en ny bande i Odense, red.) på den ene side og Black Army på den anden side?

- Nej, det kan jeg ikke bekræfte. For det kræver, at du skal kunne dokumentere, hvem der er hvem, og hvem der gør hvad. Og det kan vi ikke. Så jeg kan kun sige, at det, vi har en formodning om, det er, at der er tale om to grupperinger, som har et modsætningsforhold til hinanden.

- Hvordan det rent faktisk hænger sammen, det er det, vi prøver af efterforske os frem til nu her.

Der var en episode (med Black Army, red.) på Skibhusvej for ikke ret længe siden. Har I noget indtryk af, om der er en sammenhæng med dagens hændelser?

- Nej, vi kan ikke sige, at det ene hænger sammen med det andet. Det er vi langt fra sikre på, at vi kan sige.

Benny Linde Larsen oplyser, at aktionen i Vollsmose ved 21.15-tiden er tæt ved at være afsluttet.

  • Blichfeldt_Rune

    Af:

    Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 2004. Samme år ansat på Fyens Stiftstidende. Siden 2005 på Odense-redaktionen. Har siden 2007 især dækket byudvikling. herunder emner som Odense Letbane og ombygningen af Thomas B. Thriges Gade.

Mere om emnet

Se alle
39
42 kilo: Fisfis-søn fængslet for hashdepot fundet i Vollsmose

42 kilo: Fisfis-søn fængslet for hashdepot fundet i Vollsmose

11
Razzia efter muligt skyderi: 40 kilo hash fundet i Vollsmose

Razzia efter muligt skyderi: 40 kilo hash fundet i Vollsmose

1
Politiet: Ingen spor af skud i Vollsmose

Politiet: Ingen spor af skud i Vollsmose