FynBus undersøger svipsere


FynBus undersøger svipsere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FynBus er endnu en gang ved at undersøge, hvorfor busserne ikke kører, som de skal. En tidligere klage bliver også fisket op af bunken.

Bellinge/Brændekilde: En bus, der aldrig kom, ture, der er forsinkede allerede fra start, og senest en chauffør, som efterlod to teenagepiger i Bellinge, selvom der stod på tavlen, at bussen kørte helt til Brændekilde.

Det er nogle af de ting familien Fly fra Brændekilde er utilfredse med hos FynBus.

- Drifts- og kvalitetschef i FynBus Jan Gudmann Hansen, hvordan kan det være bussen ikke kørte til Brændekilde den 30. december, når det stod på tavlen?

- Vi er ved at opklare, hvad der er op og ned i sagen. Så snart vi føler, at vi er nået til bunds i sagen, så får Mia Fly et svar.

- Hvad vil I gøre, hvis det er jer, som har begået en fejl?

- Det er klart, at hvis nogle kunder kommer i klemme, så er det ikke acceptabelt, og så må vi tage den på os. Men jeg er også nødt til at sikre mig, at der ikke er sket misforståelser, og høre, hvad chaufføren har at sige.

- Hvem har ansvaret for, at bussen kører, som den skal?

- Overordnet er det FynBus. Men vi hyrer entreprenører til at køre ruterne.

- Hvilke konsekvenser har det, hvis entreprenører som Tide Bus og Arriva ikke lever op til aftalen?

- I yderste konsekvens har vi mulighed for at idømme dem en bøde.

- I august var der et eksempel på en bus, som aldrig kom til Brændekilde. Hvad er konsekvensen, hvis der igen er sket fejl?

- Det vil jeg ikke udtale mig om her. I og for sig er der ingen gode forklaringer. Vi vil vurdere det ud fra den kontrakt, vi har med entreprenøren.

- Mia Fly klagede den 21. september 2009 over, at busserne i Brændekilde ofte kommer 5-10 minutter for sent fra start. Hvorfor har du aldrig svaret på den klage?

- Det er et såkaldt godt spørgsmål. Den har jeg ikke nået at undersøge nærmere. Vi får mange henvendelser. Jeg skal undersøge, om det en svipser, siger Jan Gudmann Hansen.

FynBus undersøger svipsere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce