Funch for dem der var drunk


Funch for dem der var drunk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUSIK: 600- 800 lagde i går vejen forbi Amfiscenen på Brandts Klædefabrik for at høre rockbandet Funch
CENTRUM: Højtråbende fulderikker var i første omgang ved at stjæle billedet, da Amfiscenen på Brandts Klædefabrik i går eftermiddag bød på det lokale rockband Funch.

Problemet antog et omfang, så Jesper Pedersen fra Magasinet - inden Funch begyndte at spille - valgte at tilkalde politiet, da hans egne henstillinger ikke havde hjulpet.

Politi kom ikke

- Vi har problemet her hver gang, der er sommerunderholdning søndag eftermiddag, fordi de hjemløse og alkoholikerne fra Pantheonsgade søger herom. I dag var de blevet så fulde, at de ikke var til at tale til fornuft. Når jeg kan mærke, at folk bliver bange for dem, må jeg skride ind, siger Jesper Pedersen.

Hans henvendelse til politiet førte dog ikke til et besøg fra ordensmagtens side, men problemet løste sig selv, da Funch gik i gang og de store forstærkere totalt overdøvede alt og alle.

En del af det højtråbende klientel nøjedes med at danse rundt med en bajer i hån- den mellem tilskuerne og scenen, mens de med fagter forgæves forsøgte at komme i kontakt med forsangeren Claus Funch og de øvrige musikere.

Imens fyldte pladsen sig med en 600-800 mennesker, der lyttede til rocken enten stående eller siddende.

- Folk kommer her, når klokken bliver 15 søndag eftermiddag uden at vide, hvem der skal spille. Men de ved fra de foregående år, at søndag eftermiddag sker der noget på Amfiscenen, fortæller Jesper Pedersen, som via sin 12 år lange ind-sats som afvikler og tekniker på Magasinet mere er kendt under navnet Jesper Magasinet.

Funch for dem der var drunk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce