Fuldt hus, da Chr. Frederiksen sagde farvel

Chr. Frederiksen var rørt over datteren Marias tale. I baggrunden hans hustru, Povla.
Foto: Jens Wohnsen.

Fuldt hus, da Chr. Frederiksen sagde farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 36 år i Odense Kommune har leder af børn- og ungeafsnittet Chr. Frederiksen sagt op.
Politi, politikere, kolleger og venner stod i kø for at sige farvel til manden, der ikke er bange for at gå imod strømmen.

Odense: Otte rådmænd har Christian Frederiksen, snart tidligere ansat i Odense Kommune, overlevet. Tre af dem var kommet for at sige farvel til ham ved en meget velbesøgt afskedsreception i går på Børn- og Ungeforvaltningen i den gamle amtsgård på Ørbækvej i Odense.

Både den nuværende rådmand på området, Stina Willumsen (SF), og en af hendes forgængere, Ruth Larsen (S), holdt taler for Christian Frederiksen. Ligesom mange andre.

- Du er den eneste embedsmand, jeg har sagt ”hold kæft” til, men det er altså nødvendigt en gang imellem, sagde Ruth Larsen, der så frem til stadig at løbe på Christian Frederiksen i deres fælles hjertebarn, B 1909.

Flere politichefer var også mødt frem, både nuværende politidirektør Poul Løhde og hans forgænger Lars Rand Jensen, samt chefpolitiinspektør John Jacobsen og vicepolitiinspektør Ebbe Krogaard.

Netop politiet har Christian Frederiksen haft et tæt samarbejde med gennem årene i sit utrættelige arbejde for at rette op på utilpassede børn og unge.

Faktisk var han med til at opfinde det nu landsdækkende samarbejde SSP mellem kommunernes socialforvaltninger og politiet.

Fuldt hus, da Chr. Frederiksen sagde farvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce