Frivillige i kø for at være med


Frivillige i kø for at være med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ODENSE: - Vi oplever en helt utrolig interesse fra frivillige, der vil være med til at få det store show til at fungere - vi er meget overvældede, siger Holger Brodersen, der er administrerende direktør for Odense Congress Center, der lørdag fra klokken 15 til midnat affyrer et storstilet velgørenhedsbrag af et show for hele familien.

Alle arbejder gratis i den gode sags tjeneste. Det gælder også en række kunstnere, der stiller vederlagsfrit op og underholder. For eksempel børnestjernen Anne Gadegaard, aftenstjernen Rasmus Ullehus Iversen, anmelderroste Funch, Benjamin Koppel og Alberte Vinding til The Blues Brothers Souvenir Show.

Alt overskud tilfalder ubeskåret det omfattende genopbygningsarbejde i det katastroferamte Sydøstasien - og pengene administreres og fordeles af Dansk Røde Kors.

- Vi bliver i øjeblikket bombarderet af velvillighed alle mulige steder fra. Vi får sponsoreret alt fra scene, storskærm, lyd og lys til reklamer og ponyridning, siger OCC-chefen veltilfreds.

Der lægges ud med børne-show, og om aftenen kan de voksne, hygge sig med underholdning under fællestitlen "Fyn spiller Asien i gang".

- Vi ved godt, at mange er kommet før os med indsamlinger og shows, men vores holdning er, at vi vil give en hånd til et langstrakt projekt - nemlig genopbygningen, og det gør vi i tæt samarbejde med Dansk Røde Kors.

Billetter kan købes via www.fynsbilletten.dk

Frivillige i kø for at være med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce