Fritidsmodel og fysioterapeut

Studiet er i Odense, mens fritidsjobbet som model dirigerer Stephanie Mann rundt mellem større byer både i og uden for Danmark.
Foto: Christian Bo Michelsen

Fritidsmodel og fysioterapeut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til hverdag studerer 23-årige Stephanie Mann fysioterapi på University College i Odense. Men når hun engang imellem arbejder som model, er det for store designere, og så foregår det på en catwalk i en af Europas storbyer.

Odense: I løbet af Stephanie Manns opvækst har mange spurgt, om hun var model, eller om hun nogensinde overvejede at blive det. Men for den langbenede pige var modeljobbet ikke noget, hun umiddelbart kunne forestille sig. Først i en alder af 20 år blev hun af sin kæreste overtalt til at få lavet nogle fotos, som hun sendte ind til forskellige modelbureauer. Lidt tid senere fik hun endelig svar fra bureauet Scoop Models, som ønskede en samtale med hende.

Samtalen var en meget speciel oplevelse for den uøvede Stephanie Mann. Hun blev målt fra top til tå, hendes tænder blev undersøgt, og hendes negle blev nøje vurderet.
-Jeg vil ikke betragtes som modellen Stephanie, jeg er jo bare Stephanie, fortæller den unge fysioterapistuderende.
-Jeg vil ikke betragtes som modellen Stephanie, jeg er jo bare Stephanie, fortæller den unge fysioterapistuderende.
Foto: Christian Bo Michelsen, U18-fotograf

Plus og minus

- Jeg anede ikke, hvad de talte om. De blev ved med at sige plus, plus, minus, minus og jeg havde ingen ide om, hvad det betød, eller om det var godt eller skidt.

Men noget må have været rigtigt, for blot en uge senere blev hun kaldt til endnu en samtale og blev accepteret som model. Og hun har aldrig siden fortrudt, at hun søgte om det.

- Jeg har fået så mange fede oplevelser ud af det. Det er uden tvivl det bedste fritidsjob! Jeg føler mig heldig, at jeg blev udvalgt dengang, for jeg ved, at der er rigtig mange, der ønsker at prøve det, jeg gør.

Efter at være blevet budt velkommen i Scoop Models begyndte de forskellige job forsigtigt at melde sig. Lige siden har Stephanie Mann arbejdet i Milano, London og Paris og gået på alverdens catwalks for designere som Bitte Kai Rand og Mads Nørgaard. Hun har desuden stået model for forskellige magasiner og været med til at lave en ny tøjkampagne for designeren Tina Casmose.

Eventyr på catwalken

For Stephanie Mann, der i dag er 23 år, er jobbet i modebranchen et fritidsjob, som er meget bedre end alle de andre fritidsjob, hun har haft. Men jobbet forbliver et fritidsjob, for til hverdag tilbringer hun sin tid på University College Lillebælt i Odense, hvor hun er i gang med en uddannelse til fysioterapeut. Uddannelsen varer tre og et halvt år. Stephanie Mann er nu i gang med det fjerde semester og er fuldt optaget af studierne. Dog er den 23-årige fritidsmodel ikke så optaget af sine studier, at hun ville sige nej, hvis hun fik chancen for et eventyr i New York.

Eventyr, spotlight og stjernedrys er noget, mange mennesker forbinder modeller og deres karrierer med. Og også for Stephanie Mann er der mange gode ting ved fritidsjobbet, som blandt andet bringer hende flotte gavekort og eksklusive hårprodukter. For ikke at tale om alle de topmoderne designkollektioner hun får lov at prøve og vise frem.

- Det virker glamourøst, men det er også virkelig hårdt sommetider, fortæller Stephanie Mann, som før har stået i den samme posering i meget lang tid ad gangen.

Med fritidsjobbet er Stephanie Mann ikke afhængig af et studielån, som så mange andre studerende.

Hvad hun tjener ved de forskellige job er meget svingende, men ofte er det en ganske pæn timeløn.

Dog er jobbet ikke noget hun skilter med, fordi mange mennesker hurtigt bliver for fokuserede på modellen Stephanie og ikke bare Stephanie.

Fritidsmodel og fysioterapeut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce