Friluftsbad tæt på bunden


Friluftsbad tæt på bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Friluftsbadet er tæt på at slå sin egen bundrekord denne sæson på grund af "den grønne vinter".

Indtil videre har kun 11.000 badegæster lagt vejen forbi bassinerne, så med mindre denne weekend og de to første uger i august flotter sig med sol og varme, rammer badet afgjort bunden.

Tæt på kedelig rekord

- Hvad angår besøgstallet har det hidtil været den dårligste sæson i mands minde. Vi havde en foreløbig bundrekord på 17.000 gæster for fire-fem år siden, og hvis vi ikke får bedre vejr, risikerer vi at slå den i år, siger Søren Dam- gaard, chef for Odense Idrætspark, som også Friluftsbadet hører under.

Sæsonen går fra 1. juni til cirka 15. august, afhængigt af vejret. Hvis det står ned i stænger i august, er det ikke umagen værd at holde åbent i de to uger.

Hvis det derimod skulle gå hen og blive indian summer, venter man til 1. september med at lukke badet.

Med det bragende solskinsvejr i går kalkulerede Dam-gaard med mellem 1000 og 1500 gæster.

På de mere kedelige dage sniger besøgstallet sig ikke over 50-100.

Renoveres snart

Om alt går efter planen skal Friluftsbadet ombygges og renoveres til næste år inden sæsonens start. Byrådet har afsat 2,3 millioner kroner, som skal bruges til tætning af det store bassin og babybassin. Desuden skal omklædningsbygningerne renoveres.

- Når næste års budget er vedtaget, regner vi med at gå i gang med detailplanlægningen. Dernæst håber vi at kunne nå så meget som muligt af ombygningen inden 1. juni, siger Søren Damgaard.

Friluftsbad tæt på bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce