Frække kvinder og forrygende Ferrarier

Se billedgalleri
Filmen viser en historisk Ferrari, hvor der kommer moderne Ferrarier lige efter. Bilderne er på vej mod det sving, som politiet syntes var alt for farligt. Folk bag hegn uden afskærmning. Og faktisk vælter der et hegn ind mod Rosengårdcentret akkurat i det øjeblik bilerne kommer. Lyden er for Ferrari-affiniciado'er. Fotograf: Ivar Juel Nordentoft

Frække kvinder og forrygende Ferrarier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Italienske vildkatte sluppet løs ved Rosengårdcentret

Hjulspin, dækrøg og smækre damer. Nogle i flammende Ferrari-rødt, andre Lamborghini-lækre med stramt læder og potensbuler.

Italian Days indtog Rosengårdcentrets p-plads ud mod Ørbækvej, og der var alt, hvad en drengerøv eller en blærerøv kunne tænke sig.

Legendariske sportsvogne - en historisk racer fra 1923, en ottecylindret model, som er blevet kørt af Enzo Ferrari, men som på rundstrækningen i Odense blev styret af teglværks- og bilejer Jørgen Strøjer - og helt nye frække tolvcylindrede modeller var trækplastrene.

Provokerende farver, brunstigt brølende motorer i hysteriske omdrejninger. Beundrende blikke og salige drømme, præsenteret af blærerøven Mads Christensen, arrangeret af Peter Rygaard fra den danske Ferrariklub. Samme Rygaard demonstrerede hjulspin og acelleration i sit åbne, sorte monster af en Ferrari.

Også navne som Fiat, Alfa Romeo, Abarth og Ducati var at finde på show-pladsen.

Frække kvinder og forrygende Ferrarier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce