Efter en optagelsesprøve med 300 tilmeldte har Fredericia Teater nu fundet de skuespillere og sangere, som skal være med i den stort opsatte Disney-forestilling Klokkeren fra Notre Dame, som i efteråret får premiere i Fredericia.

Året efter flytter forestillingen til Det Kongelige Teater i København.

- Vi har fundet vores drømmecast til forestillingen, og det er en skøn blanding af meget etablerede kræfter og helt ukendt stjernepotentiale, siger teaterchef Søren Møller fra Fredericia.

Der var ingen tvivl om, at rollen som Quasimodo (Klokkeren) skulle spilles af Reumert Talent-belønnede Lars Mølsted fra Fredericia Teater.

Den svenske musicalperformer Vanessa Rodriques Ibarra har fået rollen som Esmeralda. Vanessa er uddannet på Performing Arts School i 2012 i Göteborg, Sverige.

Rollen som ærkediakonen Frollo spilles af Mads M. Nielsen, der er uddannet fra Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater og er kendt for talrige roller på den danske teater- og filmscene. Han har spillet med i Den Gerrige på Odense Teater.

Der er skandinavienspremiere på Fredericia Teater i efteråret i sommeren 2017 opføres forestillingen på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Billetpriser: 195 - 545 kroner.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist og reporter hos Jysk Fynske Medier. Fyens Stiftststidendes Odense-redaktion. Interview og reportage. Tager også en del billeder og film.