Fra forrige århundrede


Fra forrige århundrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ALLE, DER HAR været hjemme i denne jammerlige sommer, ved, hvordan vi alle tørster efter sol og varme.

Med tilføjelsen:Strand og vand.

Det første har vi ikke i Odense, men vi har det sidste:Nemlig i byens ærværdige friluftsbad, som nu - endelig - kan tilbyde sine bassiner til andre end vinterbadere og andre vikingetyper, der må være de eneste, der er søgt mod Bolbro i de seneste mange uger. Besøgstallet har naturligt nok været usselt i år.

MED DE SENESTE dages varme skulle man tro, at Odense Friluftsbad ville juble over endelig at kunne lukke børn i alle aldre ind i det nedslidte, men dog fremragende anlæg bag ringvejen.

Det gør man måske også. Men måden, man fejrede hedebølgen i mandags, var først at åbne kl. 12.00. I stedet for kl. 9.30, som har været åbningstiden hele ferien.

Resultat:Hundredevis af gode odenseanere stod og kogte, mens de pegede på den ellers annoncerede åbningstid, som Odense Friluftsbad havde glemt at rette.

Ikke smart. Men en brøler, man kunne acceptere, for kun den, der ikke laver noget, laver aldrig fejl.

HVAD DER DERIMOD er svært at forstå er den mangel på konduite og kundepleje, som Odense Friluftsbad tilbød folkene i den svedende kø.

I stedet for at lukke badegæsterne ind før tid - eller i det mindste uden at skulle betale for de børn, der hele sommeren har kunnet komme gratis ind, hvis de mødte op før kl. 11.00 - havde de værsgo fortsat at betale entrebilletten, for friluftsbadet åbnede jo først kl. 12.00. Og dermed var det jo ikke gratis længere...

Det er den slags tankegang, man i gamle dage kaldte for "kommunal" - og det var ikke ment som en ros. Det er det heller ikke i 2004, hvor service- og informationssamfundet for længst er slået igennem overalt.

Blot ikke i Odense Friluftsbad, som åbenbart fortsat først vil åbne kl. 12.00, selv om trope-temperaturerne tilsyneladende nu - NU - kommer. Begrundelse:Vagtplanerne for livreddere og andre ansatte i friluftsbadet er jo lagt.

Til dét er der kun ét svar: Så lav de vagtplaner om for de kommende dage. Ellers er det ikke kun bassinanlægget i Bolbro, der er fra sidste århundrede. Det er også tankegangen hos de ansatte.

Esben Seerup er Odense-redaktør.

Fra forrige århundrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce