Socialminister Manu Sareen har udpeget Mahmoud Daoud fra Odense til nyt minoritetsråd

Efter mere end 10 års arbejde for integrationen lokalt i Odense er dansk-palæstinensiske Mahmoud Daoud udpeget til det nye Rådet for Etniske Minoriteter under socialminister Manu Sareen (R).

Mahmoud Daoud, der sidder i Odense Kommunes Mangfoldighedsråd, har været formand for det nu nedlagte Integrationsråd, ligesom han i mange år har været aktiv i beboerforeningsarbejde i Vollsmose.

I det nye råd bliver Mahmoud Daoud en af dem, der skal rådgive ministeren. Han vil have særligt fokus på udsatte med minoritetsbaggrund. Manu Sareen er også godt til freds med det nye udvalg.

- Vi har fået sammensat virkelige kvalificerede folk, som via deres forskellige kompetencer dækker integration i dens mange former, siger han via en udsendt pressemeddelelse.

Rådet har siden 1983 eksisteret i forskellige former. Med den nye struktur udpeger socialministeren nu for første gang fem af rådets medlemmer, og ligesom Odense er landets øvrige fire største kommuner sikret plads i rådet.

  • Michael Bager

    Af:

    Uddannet journalist fra DjH, ansat på Fyens Stiftstidende siden 1997 og senest tilknyttet Kultur- og Odense-redaktionen.

Mere om emnet

Se alle

Asylboom skaber flere sundhedsjob

Flygtningemillioner: Kommuner venter i spænding

Flygtningemillioner: Kommuner venter i spænding

Kommuner får kvart milliard til flygtninge

Kommuner får kvart milliard til flygtninge