Restauratørpar, der stopper i golfcenter, er nu forpagter i fest- og mødested i Odense

Til nytår stopper Jeanette og Jørn Kyhn som restauratører i Odense Eventyr Golf center - efter ikke mindre end 15 år på stedet.

Allerede nu er ægteparret i gang med en ny opgave, nemlig som forpagter i fest- og mødestedet Skovkanten på Odensevej i det sydlige Odense.

- I begyndelsen er det især Jeanette, der løser opgaven i Skovkanten, mens jeg gør færdig i Eventyr Golf, fortæller Jørn Kyhn, som sammen med hustruen også har forpagtningen i restauranten på væddeløbsbanen i Odense.

Skovkanten har hidtil købt mad til fester og møder fra eksterne partnere. Det laves om nu, hvor den kokkeuddannede Jørn og tjeneruddannede Jeanette står for køkkenet.

Ifølge Skovkantens hjemmeside har der siden 1900-tallet været en række aktiviteter på stedet - blandt andet TV 2's vejrstudie, der havde Hunderup Skov som baggrund for mange af stationens levende billeder.

Siden var der et køkkenfirma og undervisningslokaler for edb-branchen.

Fra 2007 har Skovkanten huset møder og selskaber.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.