Forvirring om strejkestop


Forvirring om strejkestop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først i går over middag kunne man på Odense Kommunes hjemmeside læse, at institutionerne i dag åbner som normalt.

ODENSE: Knap tre dage. Så lang tid skulle der gå, før Odense Kommune fik orienteret de mange desperate forældre om, at der er pasning til deres børn fra i dag.

Iben Malling, der har en søn i et kommunalt børnehus, kan ikke forstå, det skulle være så længe undervejs. Hun undrer sig over, at det er lettere at finde informationer om, at Odense viser vejen til social bæredygtighed, end det er at finde opdaterede oplysninger omkring pædagogstrejken

- Det havde været rart med en kort melding om, hvordan det ser ud i de enkelte institutioner i Odense. Godt nok genoptager pædagogerne arbejdet i morgen, men er de klar til, fra morgenstunden, at modtage børn igen på normal vis, efter så langt tids lukning?

Forkerte informationer

Først i går over middag kom der lidt nyt til ventende forældre. Men den langsomme opdatering har ifølge Iben Malling skabt forvirring og misinformationer.

- Jeg har hørt, at nogle af institutionerne først åbner klokken ti for modtagelse af børn, da pædagogerne først skal have mobiliseret sig og have fundet ud af hvem, der skal på arbejde, og hvem der har fri.

Ifølge Odense Kommunes hjemmeside har institutionerne normal åbningstid.

Forvirring om strejkestop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce