Fortsat på fri fod: Politiet jagter dømt sexkrænker

Den efterlyste Niller Bo Knudsen begik sine krænkelser blandt andet i skolefritidsordningen på Stige Skole. Foto: Vibeke Volder

Fortsat på fri fod: Politiet jagter dømt sexkrænker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 55-årige Niller Bo Knudsen, som tirsdag blev idømt halvandet års fængsel for sexkrænkelser af små piger i Stige, er stadig på fri fod.

Han udeblev fra dommen tirsdag, og onsdag er den 55-årige tidligere pædagogmedhjælper ved Stige Skole, Niller Bo Knudsen, fortsat på fri fod.

Politiet blev kort efter dommen på halvandet års ubetinget fængsel for at have kysset, tungekysset, befamlet og på anden vis krænket mere end en snes piger, mens han var ansat som pædagogmedhjælper ved Stige Skole og træner i Stige Håndboldklub, sendt ud for at finde Niller Bo Knudsen.

Han havde mandag siddet ved siden af sin forsvarer, advokat Troels Maglegaard, men da dommen tirsdag klokken 11 skulle falde var han ikke mødt op. Hans forsvarer vidste tilsyneladende ikke, hvor hans klient var henne, selv om de mandag aften ifølge avisens oplysninger var mødtes.

Efter dommen tirsdag krævede anklageren den tidligere pædagogmedhjælper varetægtsfængslet, dels på grund af sagens omfang og dels af frygt for, at han vil flygte til udlandet for at undgå sin straf. Niller Bo Knudsen har gennem flere år frivilligt hjulpet små børn på et børnehjem i Rumænien, som han under en ferie kom i kontakt med.

Den 55-årige mand, som hidtil er ustraffet, blev i retten dømt for 22 ud af de i alt 28 forhold i anklageskriftet, som alle handler om krænkelser af små piger i primært skolefritidsordningen på Stige Skole. Nogle af krænkelserne går adskillige år tilbage, og særligt ét af de dømte forhold har været med til at skærpe straffen, fordi der var tale om anden kønslig omgang end samleje med en lille pige.

Manden har hele sit liv boet i det lille lokalsamfund, men på grund af rudeknusninger, chikanerier og trusler på Facebook har han længe ikke boet i sit hus, som siden marts har været sat til salg gennem Nybolig. Ifølge forsvarerens forklaring kan han være sammen med noget familie.

Når politiet finder ham og anholder ham skal han fremstilles i et grundlovsforhør, selv om retten allerede har afsagt kendelse om, at han skal varetægtsfængsles. Det sker, fordi han skal have lov til at kommentere og eventuelt protestere mod en varetægtsfængsling.

Niller Bo Knudsen havde på forhånd aftalt med sin forsvarer, at han ville anke dommen til Østre Landsret.

Fortsat på fri fod: Politiet jagter dømt sexkrænker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce