Fortæl om dit yndlingssted


Fortæl om dit yndlingssted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense: Borgerne i Odense skal fortælle om deres yndlingssteder, ja ikke nok med det, de skal også fortælle, hvorfor de er så gode, og hvad der kan gøre dem endnu bedre.

Foreløbig er der blevet opstillet store lyserøde rammer centralt på Havnen, i Bolbro og i Højby. I rammerne hænger store luftfotos over lokalområderne, hvor de forbipasserende kan udpege deres favoritsteder. Og i morgen onsdag skal de tre steder, som fik mest opmærksomhed, så rammes ind.

Aktionsgrupper med en ildsjæl fra lokalområderne er så med til at diskutere, hvordan de kan udvikles i fremtiden.

Ønsker man at komme med input skal man bare komme forbi mellem 16.30 og 18 på et af de tre steder: Havnepladsen, Højstrupparken ved Møllemarksvej i Bolbro eller Højby Allé/Sandkæret i Højby.

Rammerne bliver stående frem til tirsdag den 5. maj. Indtil da er det fortsat muligt at komme med input, da der vil være en lille notesbog ved hver af rammerne. Efterfølgende bliver nogle af idéerne præsenteret på en udstilling i Kongens Have. Her vil man også kunne se nogle af idéerne omsat til spændende fremtidsscenarier, som viser, hvordan stederne kan udvikle sig.

- Målet er at værne om og understøtte de kvaliteter, der findes i Odense og landskabet rundt omkring, når vi bygger nyt og omdanner bydele og landskaber. Ved at spørge folk ønsker vi at blive klogere på Odenses kvaliteter og potentialer og få de gode input med i den endelige version af Arkitekturstrategien, siger rådmand Anker Boye (S). (uss)

Fortæl om dit yndlingssted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce