60 kan være med til workshop, der tager fat på, hvordan kvarter skal udvikles

Centrum: Beboerne på Vesterbro gives nu - i hvert fald på papiret - en mulighed for at påvirke, hvordan deres kvarter skal udvikle sig.

Det sker 2. marts kl. 18-21 ved en workshop på Kulturmaskinen ved Brandts.

Den aktuelle anledning til workshoppen er det fortsatte arbejde med anlæggelsen af en letbane gennem Odense.

- Du har uden tvivl opdaget, at der er en letbane på vej. Arbejdet påvirker dit kvarter, og det mærkes især af dig, der bor der, som By- og Kulturforvaltningen skriver i en invitation.

Og ja, det er nok de færreste, der har undgået at lægge mærke til, at der graves på kryds og tværs i Odense.

I invitationen hedder det blandt andet:

Håber på arbejdsgruppe

- Vores trafikplanlæggere arbejder hver dag på at udtænke de bedste løsninger - både de midlertidige og de varige - for ensretning af veje, parkeringsmuligheder m.m. Men du er eksperten på dagligdagen i kvarteret, og vi vil gerne finde de bedste fremtidige løsninger sammen med dig.

- Rammen for mødet er: Hvad kan vi være med til at påvirke? Hvad kan vi ikke?

Som afrunding på workshoppen håber kommunen at få etableret en arbejdsgruppe, der vil samarbejde med By- og Kulturforvaltningen om at få realiseret de ideer, der kommer på bordet.

Tilmelding er nødvendig til Mette Sarka Jørgensen på mjoe@odense.dk.

Af Karsten Hüttel

khy@fyens.dk

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.