Forstad hærget af indbrud


Forstad hærget af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribevis af indbrud i private villaer i Sanderumkvarteret, mens familier intetanende lå og sov

Sanderum: Flere villaer har hen over samme aften og nat haft indbrud i Sanderum-kvarteret.

På Prins Haralds Allé er en terrassedør blevet såkaldt underboret, hvorved det har været muligt at trænge ind i stuen. Her er stjålet en sort lædertaske med pung samt skoletaske indeholdende diverse bøger.

Et andet sted, og stadig på samme vej, har fremgangsmåden været den samme, men her har tyven eller tyvene opgivet deres forehavende, muligvis fordi de er blevet forstyrret.

Igen er det underboring af en terrassedør, der er blevet anvendt for at komme ind i en villa på Prins Aages Allé. Her er stjålet diverse cigarer, bærbar computer, Ipod og pas. Indbruddet er sket, mens familien sov på førstesalen.

Endnu et sted på Prins Aages Allé er vinduet til køkkenet brudt op, og også her lå familien på førstesalen og sov. Her er stjålet en taske med pung, som senere er fundet uden for hjemmet.

Og et tredje sted er ruden til et vindfang pillet ud, så det har været muligt at trænge ind og stjæle diverse smykker og tøj. Også i dette tilfælde lå familien og sov på førstesalen.

Smykker, diamantøreringe, en pung med kontanter, ur, mobiltelefon og diverse sølvtøj blev udbyttet ved et indbrud i en fjerde villa på Prins Aages Allé.

Alle episoder er sket sent mandag aften og natten til tirsdag, fremgår det af politiets døgnrapport.

Forstad hærget af indbrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce