Om Odense Golfklub fortsat skal have en shop er endnu uvist. Bestyrelsen mødes i næste uge

Lars H. Rosener, Svendborg, der i 2015 var forpagter i Odense Golfklub, er erklæret konkurs, hvorfor golfshoppen i landets femteældste golfklub lukker.

Om klubbens i alt godt 1300 medlemmer kan regne med, at Odense Golfklub finder en anden forpagter, så shoppen genåbner til den egentlige sæson er endnu uvist.

Formand Tina Maria Lund Kristensen fortæller:

- Det hele er endnu så nyt. Vi fik besked i mandags, og bestyrelsen har først lørdag 13. februar mulighed for at blive samlet til et ekstraordinært møde. Her skal vi drøfte fremtiden for en golfshop.

Tina Maria Lund Kristensen er på Odense Golfklubs vegne ærgerlig over, at Lars H. Rosener er gået konkurs.

- Som vi har fået det oplyst, er det forhold, der ligger år tilbage, som er årsag til de økonomiske vanskeligheder. Lars H. Rosener har flere gange udtrykt tilfredshed med, hvordan det første år i Odense Golfklub er forløbet, fortæller hun.

Det er ingen hemmelighed, at golfshopper i klubberne er under hårdt pres økonomisk, og mange klubber har opgivet at have en shop. Store golfbutikker og ikke mindst handel via nettet er lammende hårde konkurrenter.

På et spørgsmål til Odense-formanden om der i 2016 vil være en golfshop i klubben ved Hollufgård, svarer hun:

- Det kan da blive svært at trylle en ny forpagter frem på kort tid, men lad os nu lige få mulighed for at drøfte sagen i bestyrelsen.

- Hvilken indflydelse vil det få for klubben, hvis det ender med en definitiv lukning af shoppen?

- Hvis du med dit spørgsmål antyder, at vi på den konto kan miste medlemmer, er svaret. Det tror jeg ikke.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Konkursramt i golfklub: Banken var utålmodig

Konkursramt i golfklub: Banken var utålmodig