Formand undrer sig: Nye silohøjhuse vil lægge bådklub i skyggen

På vegne af Sejl- og Motorbådsklubben Fremhar formand Anne Stautz gjort indsigelser mod at siloerne bliver større og højre - og placeret midt i foreningens klubhus. Uden at der af lokalplanen fremgår, hvor klubben frem over skal holde til. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Formand undrer sig: Nye silohøjhuse vil lægge bådklub i skyggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejl og Motorbådsklubben Frem har også gjort indsigelser mod kommende byggeri på Bryggen.

Formand for Sejl- og Motorbådsklubben Frem, Anne Stautz, blev med sine egne ord temmelig overrasket, da hun så tegningerne af de to siloer, som Odense Kommune er ved at lave plads til på Bryggen i en kommende lokalplan.

For med tegningerne står det klart, at lokalplanen lægger op til, at foreningens medlemmer bliver skubbet væk fra det område, de lige nu holder til i. Og ud af det klubhus, som de har sat i stand med bad og toilet for 350.000 kroner for få år siden.

- Når bygningerne bliver så høje og skal ligge så tæt på vandkanten, bliver der ikke plads til os. Vores både kommer til at ligge helt i skygge. Desuden tager man ikke hensyn til, at det er nødvendigt med faciliteter som klubhus og havnemesterkontor - det sidste fordi klubben varetager opgaver for både vores egne og Odense Havns gæstesejlere. Vi har også brug for et masteskur og faciliteter til dieselsalg, for Frem er eneste mulighed for at købe marinediesel i Odense Kanal og fjord, konstaterer hun.

På foreningens vegne har Anne Stautz derfor gjort indsigelse mod det nye silobyggeris højde og placering samt det, hun betegner som manglende sammenhæng mellem pladser og rekreativ natur udenom. Både skov og vand.

Attraktionen for nye beboere ved at bo i et maritimt miljø daler, hvis fundamentet for det maritime forsvinder, konstaterer Anne Stautz i indsigelsen, som foreningen har sendt til By- og Kulturforvaltningen i forbindelse med forarbejdet til den ny lokalplan for området.

Det undrer i øvrigt Anne Stautz, at hverken hun eller den øvrige bestyrelse er blevet kontaktet af kommunen, inden forarbejdet blev sendt ud.

- Jeg var til møde med byudviklingschef Ellen Drost midt i februar i år, men ellers har jeg intet hørt fra Odense Kommune, siger hun.

Formand undrer sig: Nye silohøjhuse vil lægge bådklub i skyggen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce