Forældre overvejer en udbryderskole


Forældre overvejer en udbryderskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaos på skole for velbegavede kan medføre opdeling i to skoler

ODENSE: En gruppe forældre, der er kritiske over for bestyrelsesflertallet på Mentiqa-skolen i Odense for særligt begavede børn, overvejer nu at bryde ud af Mentiqa og stifte deres egen skole.

Det oplyser Dannie Mogensen, selv far til et barn på Mentiqa.

- Det er korrekt, at det overvejer vi, siger han og oplyser, at det er forældrene til omkring 20 af Mentiqa-skolens 60 børn, der snakker sammen om muligheden.

I aften klokken 19 er der planlagt et møde for de kritiske forældre, der mener, at Mentiqa bliver styret udemokratisk og alt for hårdt efter det oprindelige kon-cept.

Adgang forbudt

Mødet var oprindeligt planlagt til at foregå på Mentiqa-skolen i Vestergade 37, men ifølge Dannie Mogensen er forældrene blevet nægtet adgang til skolen af den nye næstformand i bestyrelsen, Hans Henrik Lauritzen.

- Jeg sagde til ham, at hverken han eller Pernille Buch Rømer (stifteren af skolen, red.) ejer skolen. Det gør vi forældre. Hans svar var, at vi vil blive fjernet med fysisk magt, hvis vi forsøger at komme ind på skolen, og det opfatter jeg som en trussel, oplyser Dannie Mogensen.

Hans Henrik Lauritzen bekræfter, at forældrene ikke har fået lov til at holde møde på skolen, men det skyldes udelukkende praktiske grunde, siger han og afviser, at han skulle have talt om fysisk magtanvendelse.

- Det er jeg nødt til at tage fuldstændig afstand fra. Det har jeg overhovedet ikke sagt, siger Hans Henrik Lauritzen, der oplyser, at han i stedet smækkede røret på.

- Jeg kunne slet ikke sluk- ke for hans talestrøm, siger han.

Ved 20.30-tiden i aftes var det endnu usikkert, om mødet for de kritiske forældre bliver til noget.

- Forældrene er bange. De er bange for, at deres børn bliver smidt ud af skolen med en times varsel, hvis de ytrer sig kritisk, siger Dannie Mogensen.

Forældre overvejer en udbryderskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce