Forårs-løb trækker løbere fra Odense

Med regn i denne uge er der formentligt smadret på stierne, når Langesøløbet afvikles fredag store bededag. Det plejer dog ikke at holde løbere væk af den grund.
Foto: OGF

Forårs-løb trækker løbere fra Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langesøløbet på store bededag er Fyns ældste motionsløb, hvor man først tilmelder sig på stedet

Odense: Det vil ikke være forkert at påstå, at selvom Langesøløbet bliver afviklet i det, der er Nordfyns Kommune, er det stadig et Odense-løb.

For mange af de omkring 400 deltagere, som gerne stiller op til løbet forår og efterår, kommer nemlig fra Odense.

Løbet finder sted store bededag og faktisk er det Fyns ældste motionsløb. Allerede i 1970 blev der for første gang arrangeret løb i de smukke skove ved Langesø Slot.

Ruten er på omkring 7,2 kilometer og dette "omkring" skal man tage ret bogstaveligt. For ruten går nemlig op og ned gennem det kuperede område, og derfor har den aldrig været 100 procent nøjagtigt målt op.

Det ændrer ikke på, at løbere strømmer til og der kommer både eliteløbere, semi-professionelle og motionister. Derfor er det også lige velset at gå, kravle eller smålunte rundt i skoven.

Med chiptagning i de fleste motionsløb adskiller Langesøløbet sig også ved, at tidstagningen foregår på "gammeldags" vis med ét startskud og så får man stemplet sin totale tid, når man når tilbage i mål.

Interesserede møder bare op ved den gamle smedje fredag i god tid inden løbets start klokken 10.30 og betaler en halvtresser for voksne, 25 kroner for børn eller 400 kroner for et 10-mandshold. Der er ikke noget med forhåndstilmelding og man behøver heller ikke risikere, at der er udsolgt, når man møder frem.

Forårs-løb trækker løbere fra Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce