Claus Houden fra Venstre vil i Odense tale for flere partnerskaber mellem offentlige og private

Claus Houden, der er folketingskandidat for Venstre i Odense 3. kreds, forsøger nu at vinde en plads i Odense Byråd.

- Mit politiske fokus er på, at vi skal have skabt arbejdspladser blandt andet via offentlige og private partnerskaber, der rækker fremad, siger han.

Claus Houden fik ved det seneste folketingsvalg 870 personlige stemmer og var dermed milevidt fra at opnå valg. Han har også tidligere været stillet op til valget i Regionsrådet.

Et af Claus Houdens udviklingsideer for Odense lyder således: - Vi skal have et idrætsakademi i OUH’s bygninger på Sdr. Boulevard, når bygningerne bliver ledige med skabelsen af det nye OUH.

Claus Houden er pensionschef, student fra Sct. Knuds Gymnasium i Odense og civiløkonom fra SDU. Han er gift med cand.cur. Gurli Harresø og har tre voksne børn.

DET HEDDER CAND CUR....

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er politisk reporter på Odense-redaktionen med fokus på byrådet og løfter mange andre Odense-historier - med et lille sidespeciale i parkeringsforhold. Droppede efter eget ønske en plads i bladets ledelse for at blive aktiv reporter. Golf er en stor fritidsinteresse, og når der er tid, skriver jeg om emnet - både om lokale forhold og golf på verdensplan. Jeg er gift og har to voksne børn.