Det tyske band Rammstein bliver et af hovednavnene på Tinderbox 2016.

Det bliver et live-show med teater, ild og industriel metal, når Rammstein spiller på Tinderbox-festival i 2016. Det lover festivalchef Brian Nielsen, som onsdag kunne præsentere festivalens hovednavn.

- Vi er enormt stolte over at kunne præsentere endnu et verdensnavn på vores festival - vi ser det som en cadeau for det niveau, festivalen allerede markerede sig med i festivalens første år, og den efterfølgende positive kritik vi har fået fra bands, agenter og managers verden over, og ikke mindst fra vort dejlige publikum, siger festivalchefen og kalder Rammstein et af de bedste live-bands i verden:

- Jeg havde selv fornøjelsen af at se et par Rammstein shows på deres tour i 2013, og det er et af de bedste, hvis ikke det bedste live show i verden, så der er virkeligt noget at se frem til for vort publikum.

Rammstein er netop nu aktuelle med dokumentarfilmen "Rammstein in Amerika” inkl. koncerten ”Live from Madison Square Garden. Tinderbox-koncerten er den første koncert Rammstein offentliggør siden deres turné i 2013.

Billetsalget til Tinderbox er starter - salget af 1-dags billetter starter den 2. november. Adgang til festivalen i en dag koster 895 kroner - 1395 kroner for alle dage. Festivalen finder sted fra 23. til 25. juni 2016.Afstemning
Kommer du til Tinderbox i 2016?
Se også et par glimt fra Tinderbox 2015 - fanget i GIF:

  • Byline

    Af:

    Jeg er nyhedschef på Fyens.dk og Fyens Stiftstidende. Jeg er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og bor i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Tinderbox 2016: - Et af de bedste live-bands i verden

Tinderbox 2016: - Et af de bedste live-bands i verden

Musikanmelder om TB16: Rammstein har et kæmpestort publikum

Musikanmelder om TB16: Rammstein har et kæmpestort publikum

Traaaaaash: Suede er nyt hovednavn til Tinderbox

Traaaaaash: Suede er nyt hovednavn til Tinderbox