Første forsøg gav ingen beviser


Første forsøg gav ingen beviser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FRATRÆDELSESSAG: Aktindsigt forsøgt en gang før
ODENSE: Det er ikke første gang, en borger prøver at skabe mere klarhed over den såkaldte fratrædelsessag ved at bede om at se samtlige kommunale papirer.

Allerede i september 2002 udnyttede Enhedslistens byrådsmedlem, Per Berga Rasmussen, sin mulighed for at kræve aktindsigt, og det kom der et digert værk ud af.

Nu er det Bent Skougaard-Jørgensen, Bolbro, der i sin kamp for at dokumentere, at der er foregået noget lusket, beder om at se alle papirer.

De papirer, der dengang blev udleveret til både Per Berga Rasmussen og andre byrådsmedlemmer, gav et ukendt kig ind i beslutningernes værksted hos de kommunale topembedsmænd.

Ingen afsløringer

Men ingen af papirerne af-slørede det mindste om, hvad politikernes rolle var - hvis de havde én.

Kommunernes Landsforenings jurister blev bedt om at lave en redegørelse. Den mundede ud i, at der ikke kunne lægges et ansvar på skuldrene af de ledende politikere i Økonomiudvalget.

Per Berga Rasmussen holdt igen og igen fast i, at Økonomiudvalget med borgmester Anker Boye (S) i spidsen måtte have vidst mere om fratrædelsesordningen, end de offentligt gav udtryk for.

Perfid Berga

Det mundede ud i nogle giftige debatter i byrådssalen, hvor ikke mindst SF's rådmand Villy Larsen (SF) var vred over Bergas insinuationer.

- Du er perfid, sagde Villy Larsen og blev støttet af andre rådmænd og økonomiudvalgsmedlemmer, som fastholdt deres uskyld og hver på sin måde afviste Per Bergas beskyldninger som det rene nonsens.

Første forsøg gav ingen beviser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce