Først blev den sat til salg: Nu er Restaurant Snik Snak lukket

Morten Dixen har sagt stop og har lukket restaurant Snik Snak i Jernbanegade. Han håber på et snarligt salg af lokalerne, som er sat til salg for 2,35 millioner. Arkvifoto: Hasse frimodt

Først blev den sat til salg: Nu er Restaurant Snik Snak lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For få kunder og for mange om deres gunst lyder årsagerne til, at indehaver Morten Dixen nu har kastet håndklædet i ringen og lukker Restaurant Snik Snak.

Restauranten er ikke gået konkurs, men Snik Snak i Jernbanegade har lukket dørene for kunder, oplyser indehaver Morten Dixen.

For to måneder siden satte han tapas-restauranten til salg, fordi det var tid til - som han sagde - at andre lagde 90 timer om ugen. Da oplyste Morten Dixen også, at Snik Snak ville blive drevet videre, indtil der var fundet en køber.

Men den seneste måned har været uventet hård.

- Vores omsætning den sidste måned er gået så meget nedad, at vi kunne se, der ikke ville være penge penge nok til lønninger, hvis vi fortsatte. Så vi har sagt stop for denne gang, for det var blevet et hul at kaste penge i, siger han.

- Der er for mange restaurationer i forhold til indbyggere. Dem, der kommer til, er store kæder, og det har den sidste uge kostet nogle stykker livet, kan vi se. Det er på vej nedad det hele, og det var samme vej, vi så os selv på.

Endnu ingen køber

Lukningen er derfor sket, inden kassen løb tom og er en øvelse i at spare penge, indtil der kommer en køber. Salget er ikke gået hjem endnu, selvom der har været interesserede.

- Vi har ikke en underskrift, og den næste måneds tids regner vi ikke med noget, fordi de holder sommerferie i bevillingsafdelingen, så man vil dårligt kunne starte en ny restaurant. Men vi håber på, der kommer nogle interesserede, som vil starte op i august-september, hvor en køber igen vil kunne søge om bevilling hos kommunen.

Morten Dixen har drevet Snik Snak i tre år og havde håbet på en anden afslutning.

- Jeg synes, det er ærgerligt. Vi har haft et godt fungerende sted i Odense, som har været støttet af kunder, og som også har fået meget ros. Jeg har bare set det svære i at, at der kommer 3000 ekstra siddepladser i byen, og vi må se i øjnene, at vi ikke kan skaffe hele vores indtjening fredag, lørdag og søndag.

Først blev den sat til salg: Nu er Restaurant Snik Snak lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce