Før champagnen: 1600 er klar til Nytårsløbet

Starten er gået på Nytårsløbet, som blandt andet løbes på Heden i Odense. Løbet finder på lørdag nytårsaftensdag sted for 18. gang i Odense.

Før champagnen: 1600 er klar til Nytårsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårsaftensdag vil 1600 løbe årets sidste motionsløb, og det er en tradition for mange af dem.

1600 løbere står nytårsaftensdag klar til start på Hunderupskolen i Odense til årets sidste motionsløb.

Det er løbeklassikeren Nytårsløbet, som finder sted for 18. gang, og på forhånd er der alt udsolgt.

Små 11.000 kilometer skal der løbes, inden deltagerne kan iklæde sig festtøjet og fejre nytårsaften. 107 børn starter klokken 10.30, hvor de skal deltage i arrangementets børneløb på 2,5 kilometer. Klokken 11.00 begynder 10 kilometer-løbet, og fem minutter senere sendes 5 kilometer-løberne af sted.

Nytårsløbet afvikles med start og mål ved Hunderupskolen, hvor der åbnes klokken 9.00. Her kan de deltagere, som endnu ikke har afhentet deres startnummer og løbe-shirt, få materialerne udleveret.I år er det 18. gang, de mange deltagere har mulighed for at tilbagelægge ruterne på årets sidste dag.

- Mange af deltagerne kommer igen år efter år, da det er en hyggelig måde at indlede årets sidste dag sammen med familie og i gode venners lag. Regitze Vrads og Thomas Nielsen ved alt om dette, da de har været deltagere i samtlige 17 tidligere arrangementer og er selvfølgelig også på deltagerlisten i år, fortæller løbsdirektør Torben Simonsen, H.C. Andersen Marathon.

Skulle du møde deltagerne på en af de to ruter, der forløber i området omkring Hunderupskolen, Heden, Falen, Sadolinsgade, Langelinie og de omkring liggende veje, beder arrangørerne om, at bilisterne viser hensyn til de mange løbere, og forhåbentlig mange tilskuere, der vil bakke de mange deltagere op.

Trafikken vil flere steder på ruten blive reguleret af Hjemmeværnspolitiet. De trafikale forhold forventes normaliseret igen omkring klokken 12.

Nytårsløbet afvikles af H.C. Andersen Marathon i samarbejde med Fjordager IF og Multiatleten samt en lang række sponsorer.

Før champagnen: 1600 er klar til Nytårsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce