Fodboldfest i Odense: OB-Brøndby er tæt på udsolgt


Fodboldfest i Odense: OB-Brøndby er tæt på udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Interessen for at overvære dagens vigtige superligakamp i Odense er stor. Lørdag morgen er der solgt over 14.000 billetter, oplyser OB. Stadionrekord kan stå for fald.

En af de mest spændende fodboldkampe i Odense i flere år afvikles lørdag, hvor OB - lidt afhængigt af resultatet mellem FC Midtjylland og Esbjerg - kan sikre sig adgang til europæisk fodbold næste år med enten sejr eller uafgjort mod Brøndby IF.

Og interessen for den sidste kamp i mesterskabsslutspillet i Superligaen er eksploderet i takt med kampens betydning er kommet til at stå mere og mere klart. Faktisk kan OB snart melde om udsolgt, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Lørdag morgen har mere end 14.000 sikret sig adgang til kampen, og dermed nærmer man sig den absolutte rekord, som blev sat d. 13. maj 2009, hvor 15.486 tilskuere så OB vinde 3-2 over FC København i en medrivende kamp.

Klubben oplyser, at i skrivende stund er både Barfoed Group Tribunen og Richard Møller Nielsen Tribunen udsolgt, mens der stadig er billetter at få til Albani Tribunen og 3F Tribunen.

- Billetterne ryger dog som brunsviger hos bageren søndag morgen, så det er med at komme op i gear, hvis man skal være med til festen, lyder det det fra klubben.

Flere tilskuere i år

Generelt har OB en bedre sæson i år end længe - både målt på de sportslige bedrifter og målt på tilskuergennemsnittet, hvilket oplagt hænger sammen.

I denne sæson er tilskuergennemsnittet på 6.488, hvilket er en stigning på 24 procent i forhold sidste sæson.

Mod både Brøndby og FC København i mesterskabsslutspillet har der været over 11.000 tilskuere til kampene.

OB's kamp mod Brøndby på Nature Energy Park begynder klokken 17, og på grund af det høje antal tilskuere og tilset gravearbejdet i området på grund af letbanebyggeriet anbefales det at komme i god tid.

Alt kan ske

Kort fortalt er det nervepirrende scenarie for OB inden sidste runde i superligaen, at klubben kan ende enten som nummer tre eller fire.

En tredjeplads, der med sikkerhed giver adgang til deltagelse i europæisk fodbold i næste sæson, kræver, at OB skal indhente mindst et point i forhold til Esbjerg, der samtidig spiller ude mod FC Midtjylland.

Det kan enten ske ved, at OB vinder over Brøndby og Esbjerg enten spiller uafgjort eller taber mod FC Midtjylland. Eller ved at OB spiller uafgjort mod Brøndby, mens Esbjerg taber mod FC Midtjylland.

Taber OB derimod mod Brøndby, så bliver det et dyrt nederlag. For så rykker Brøndby forbi OB og på op fjerdepladsen, mens Esbjerg i så fald beholder trejdepladsen - uanset hvordan det går mod FC Midtjylland.

Endelig er der også den mulighed, at OB vinder over Brøndby samtidig med, at Esbjerg også vinder over FC Midtjylland. Eller at OB spiller uafgjort med Brøndby, mens Esbjerg også spiller uafgjort med FC Midtjylland.

Dermed forbliver det interne pointforhold mellem OB og Esbjerg uændret - og i så fald ender OB på fjerdepladsen og skal ud i en ny afgørende duel mod superligaens nummer syv om en plads i europæisk fodbold i næste sæson.

Fodboldfest i Odense: OB-Brøndby er tæt på udsolgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce