Flugtbilist lod alvorligt kvæstet kvinde ligge i lyskryds i Odense

[b]Odense: [/b]Skulle du have set føreren af en mørk bil stikke af, eller kender du nogen, der måske pludselig kører rundt i en meget bulet bil, bør du måske kontakte Fyns Politi.

For klokken 03.24 natten til onsdag blev en kvinde udsat for et usædvanlig grov ulykke, da hun i krydset Grønløkkevej og Middelfartvej blev kørt ned af en flugtbilist.

Kvinden var omkring klokken 03.20 på vej til sit rengøringsarbejde sammen med sin mand. Begge på cykel.

I krydset blev kvinden pludselig påkørt af en ukendt mand i en blå eller mørk bil, muligvis en stationcar. Manden bag rattet kunne ikke undgå at bemærke påkørslen. Men i stedet for at stige ud og hjælpe, bakkede han bilen, så han tilmed ramte kvinden igen, inden han stak af.

Kvindens mand var så chokeret, at der først blev slået alarm til politiet, da en bil fra hjemmeplejen kort efter kom forbi.

Kvinden har pådraget sig adskillige brud på bl.a. arme, skulder og næse, men hendes tilstand er stabil.

Ulykken skete, da bilisten tilsyneladende kørte over for rødt på vej mod syd og Falen. Flugtbilisten fortsatte i samme retning efter ulykken.

Har man oplysninger i sagen kan Fyns Politi kontaktes på tlf 114.

Det er i øvrigt kun knap en uge siden, at en 25-årig kvindelig cyklist blev kørt ned af en flugtbilist i krydset Allégade og Absalonsgade. Hun slap fra ulykken med mindre knubs. Denne bilist er heller ikke fundet.

  • Thomsen_Erik_(2015)_006

    Af:

    Odenseredaktør på Fyens Stiftstidende Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus juni 1996 Har tidligere skrevet bl.a. bykulturstof og gennem en årrække kriminalstof som kriminalredaktør på avisen. Leder Odense-redaktionens 11 journalister, der hver dag dækker hele Odense Kommune