Flere sammenstød


Flere sammenstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockerne og grupper af indvandrere har i årevis haft et horn i siden på hinanden i Odense.

Januar 2004 ender en løsladelsesfest for en HA-rocker på diskotek Buddy Holly med, at en ung iraker bliver stukket ned. Episoden fører til et gengældelsesangreb på Hells Angels klubhus i Skt. Jørgens Gade, hvor alle vinduer bliver smadret. Under angrebet bliver der skudt med skarpt.

Maj 2005 ender Buddy Holly-sagen med at smuldre, og da sagen droppes i byretten, overfalder en af irakerne en rockersympatisør i et venteværelse med slag og spark.

Januar 2008 stikker et medlem af AK 81 to unge med indvandrerbaggrund ned i Munkemøllestræde.

Forår/sommeren 2008 kaster ukendte gerningsmænd flere gange ting mod rockernes nye klubhus på Petersmindevej. Et klubhus, som rockerne har købt den 1. april. Politiet finder også skudhuller på nabobygninger, men ved ikke, hvem der har afgivet skuddene. Ifølge vidner er der flere gange optræk til ballade ved klubhuset, der er barrikaderet med trådhegn og plader for alle vinduer.

Juni 2008 er der ballade, da sagen fra Munkemøllestræde skal afgøres. Det kommer til klammeri, inden en stor politistyrke lægger sig imellem.

Juni 2008, et par uger efter opgøret foran retten, er der igen optræk til ballade, da en 23-årig Ak 81'er er i retten for sin andel i opgøret. Den 23-årige er ud over at være AK 81-medlem også søn af en Hells Angels-rocker i byen.

September 2008 fører et opgør på en tankstation ved Rosengårdcentret til et efterfølgende skyderi ved rockernes klubhus. Otte bliver anholdt, og de fremstilles i grundlovsforhør.

Flere sammenstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce