Der har været flere indbrud eller forsøg på samme i Odense i denne weekend.

Fyns Politi er blevet kaldt ud til flere indbrud eller forsøg på indbrud, begået i denne weekend.

Fredag eller lørdag var der indbrud på Ildfuglevænget i Odense S, hvor der blev knust en rude i en villa, som blev fundet gennemrodet.

Der har også været forsøg på indbrud på Søhusvej i Odense N i løbet af lørdag aften. Der var kastet en sten gennem vinduet, men tyvene nåede aldrig ind i huset.
 
Inbdrud i lejlighed, egeparken, lør19.30-20 opbrud af vindue. Sthjålet tv og armbåndsure
 
Det gjorde tyvene bag et indbrud på Villestoftehegnet i Odense NV til gengæld. Det blev begået fredag eller lørdag. Et vindue blev brudt op, og der blev stjålet smykker og en tablet.

Også en lejlighed i Egeparken i Vollsmose er blevet udsat for indbrud lørdag aften. Der blev brudt et vindue op og stjålet et tv og flere armbåndsure.

  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.