20-årig mand fra Vejle var ikke alene om at voldtage ung kvinde lørdag i lejlighed i Bolbro

Bolbro: En 20-årig mand fra Vejle var lørdag ikke alene om at voldtage en ung kvinde i en lejlighed på Højemarksvej i Bolbro.

Søndag formiddag blev den 20-årige mand fremstillet i en grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Odense, hvor han nægtede at have voldtaget kvinden.

Manden er sigtet for at have begået voldtægt flere gange mod en ung kvinde lørdag mellem klokken 07.00 og 14.15 i en førstesalslejlighed på Højemarksvej sammen med flere andre personer, ligesom de med tvang og udnyttelse af hendes påvirkede tilstand voldtog hende.

Umiddelbart efter voldtægten ankom politiet til stedet med flere patruljevogne, og fire personer blev anholdt. To af dem blev ført væk iført hvide overtræksdragter, formentligt for at sikre dna-spor til den videre efterforskning.

I grundlovsforhøret fandt retten grundlag nok for at varetægtsfængsle den 20-årige vejlenser i fire uger, og det accepterede han. Manden er sigtet for voldtægt under særligt skærpende omstændigheder, fordi offeret var i stærkt påvirket tilstand.

Når forhøret kørte for lukkede døre skyldes det, at der er medgerningsmænd på fri fod, og de skal ikke vide, hvad den varetægtsfængslede har forklaret i grundlovsforhøret.

  • Vestesen_Bjarke_(2015)_010

    Af:

    Kriminalredaktør

Mere om emnet

Se alle
Sigtet for voldtægt: 20-årig skal fortsat sidde i fængsel

Sigtet for voldtægt: 20-årig skal fortsat sidde i fængsel

Gruppevoldtægt i Odense: Ung mand fremstilles i grundlovsforhør

Gruppevoldtægt i Odense: Ung mand fremstilles i grundlovsforhør

Nægter sig skyldig: 20-årig fængslet for voldtægt i Odense