Flere angreb på rockerklub

Se billedgalleri
Politiet mener, at der var tale om en form for manifestation, da flere hundrede HA-rockere fredag aften gik på gaden i Odense.

Flere angreb på rockerklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skudhuller viser, at Hells Angels nye klubhus i Odense har været under angreb.

ODENSE: Selv om Hells Angels udadtil har holdt lav profil om deres nye klubhus på Petersmindevej i flere måneder, så har deres modstandere for længst fundet frem til rockernes nye tilholdssted.

Det ved man både hos politi og flere naboer, der efter en episode i forrige weekend dukkede op på arbejde til skudhuller i vinduer og i facader.

- Jeg kan bekræfte, at der er fundet skudhuller derude, men hvad der er foregået, og hvem der står bag, ved vi ikke, siger lederen af Fyns Politis særlige afdeling for organiseret kriminalitet, Kirsten Fischer.

Ifølge Stiftstidendes kilder har rockerne flere gange haft sammenstød med grupper af unge med indvandrerbaggrund ved klubhuset, og andre gange har andre grupperinger smidt alt muligt ind mod rockernes nye tilholdssted.

Og senest har der altså været den skudepisode, der torsdag fik politiet til at bede en dommer i byretten godkende en storstilet ransagning på stedet.

- Når vi møder op med bombehunde og det hele, er det jo ingen hemmelighed, at det var på baggrund af oplysninger om, at der nok var våben derinde, at vi foretog en ransagning fredag, siger Kirsten Fischer.

Ved aktionen rykkede en større politistyrke ind på adressen der endnu har mest karakter af byggeplads.

To mænd med tilknytning til rockerklubben blev anholdt for at forstyrre ransagningen og efter at have endevendt huset i flere timer blev resultatet et oversavet haglgevær, en del ammunition og 20 gram hash.

- Et gevær lyder selvfølgelig ikke af så meget, men det er et for meget. Og når vi finder et oversavet haglgevær sådan et sted, er det nok ikke, fordi de skal ud og skyde ænder, siger Kirsten Fischer.

Haglgeværet er nu sendt til undersøgelse i et forsøg på at finde ejermanden.

Ved ransagningen var politiet for første gang inde i det 750 kvadratmeter store bygningskompleks, der tydeligvis er et klubhus under opbygning.

Rockerne har allerede fået lavet et træningslokale med håndvægte,w og ellers bærer ejendommen præg af heftig aktivitet for at få omdannet det tidligere værksted til et rigtigt klubhus.

Fundet af haglgeværet kombineret med en generel opfattelse hos politiet om, at de forskellige bandelignende grupperinger i byen bærer stadigt flere våben, får dog ikke politiet til at frygte en egentlig krig mellem grupperne.

- Situationen er stadig spændt, som vi har sagt nu i noget tid. Men ikke mere, siger Kirsten Fischer.
Rockernes nye klubhus på Petersmindevej har været under beskydning flere gange.
Rockernes nye klubhus på Petersmindevej har været under beskydning flere gange.
Foto: John Fredy

Flere angreb på rockerklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce