For fjerde gang i januar har en mand i en mørk bil antastet piger. Tre af tilfældene er sket i Odense, et af dem i Middelfart.

En otteårig pige på vej hjem fra skole blev tirsdag eftermiddag ved 17-tiden passet op af en mand i en mørk bil på Ny Kongevej i Åløkkekvarteret i Odense. Manden kørte op på siden af pigen og spurgte, om hun ville med. Det skriver TV2 Fyn.

Pigen løb i stedet hjem til sin mor, der anmeldte episoden til politiet.

I løbet af januar har politiet tre gange tidligere fået anmeldelser om lignende episoder. I alle tilfælde har der været tale om en mand i en mørk bil.

15. januar på Skibhusvej i Odense

På Skibhusvej fulgte en kvinde den 15. januar sin otteårige datter og hendes veninde hjem efter en fest på deres skole. Kvinden gik et stykke bag pigerne, da en sort Mercedes holdt ind ved siden af pigerne.

Moren skyndte sig hen til bilen. Vinduet i bilen blev rullet ned, og en mand af udenlandsk udseende udpegede datteren, som han kaldte "lækker", hvorefter han kørte fra stedet.

Episoden blev anmeldt til politiet, men moren nåede ikke at se nummerpladen.

11. januar på Skovgaardsvej i Odense

Mandag den 11. januar blev en 11-årig pige på vej til skole antastet af en mand, efter hun var stået af bussen.

Det skete på Skovgaardsvej i Odense klokken 7.40. En hændelse, som Carsten Arentoft fra Fyns Politi straffelovsafdeling beskriver således:

- Hun fortæller, at der holdt en bil, der enten var mørk eller sort. En mand af dansk udseende stiger ud af bilen og spørger, om hun vil have et lift i skole - ellers kommer hun for sent, fortæller politikommissæren.

Da pigen afviste manden, fulgte han kortvarigt efter hende, hvilket fik hende til at løbe. Derefter gik han tilbage til sin bil.

7. januar på Bornholmsvej i Skrillinge

Fire dage tidligere var en 14-årig pige udsat for at blive forfulgt af en mand, som i en sort bil holdt på tværs af stisystemet ved Bornholmsvej nær Skrillinge.

Pigen var på vej hjem efter at have besøgt en veninde, men da manden steg ud ad bilen og løb efter hende, cyklede hun tilbage til veninden.

Få overblik over episoderne her


Beskrivelserne af mændene varierer

I Skrillinge blev manden beskrevet som en yngre person med krøllet hår og kasket. På Skovgaardsvej i Odense blev manden beskrevet som dansk af udseende, 50-55 år og 185-190 centimeter høj. Han havde et hageskæg med brunt hår.

Over for TV2 Fyn kan vagtchef Lars Thede hverken be- eller afkræfte, om der er en sammenhæng mellem episoderne fra den 7., 11. og 27. januar. Men politiet er opmærksom på, at der er visse lighedstegn.

Oplysninger om hændelserne kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Rettelse: Vi skrev tidligere, at episoden i går fandt sted i Skibhuskvarteret. Det er ikke korrekt. Det skete i Åløkkekvarteret. Vi beklager fejlen.

Ved du noget? Tip Fyens.dk her

Mere om emnet

Se alle
24
Opråb på Facebook: Mor advarer mod mystisk mand i Mercedes

Opråb på Facebook: Mor advarer mod mystisk mand i Mercedes

To piger forfulgt: Politiet efterforsker mand i mørk bil

To piger forfulgt: Politiet efterforsker mand i mørk bil

1
Løb efter pige: Politiet efterlyser vidner til sort bil

Løb efter pige: Politiet efterlyser vidner til sort bil