Fjerboldstjerne åbner festival


Fjerboldstjerne åbner festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FESTIVAL: Ambassadør for Børneprojekt Danmark Poul Erik Høyer trækplaster
ODENSE: Han er vant til at slå nogle ordentlige slag inden for sin sport, men på det seneste er det børnene, eksbadmintonstjernen og den tidligere All England-mester Poul Erik Høyer, slår flest slag for.

Og det er også i den rolle, han på onsdag kommer til Odense for at være med til at åbne den fem dage lange blomsterfestival.

Temaet for årets Blomsterfestival er "børn", og det har været med til at pege på Poul Erik Høyer som en passende åbningsfigur. Den forhenværende eliteidrætsmand er nemlig ambassadør for Børneprojekt Danmark.

Ud over at tale børnenes sag skal Poul Erik Høyer samle penge ind til foreningens arbejde, og det får han lejlighed til ved den ene af de fire koncerter, Blomsterfestivalen præsenterer i Kongens Have.

- Vi har lavet den aftale, at hver eneste gang, Kai Thor Catering langer noget over disken, går de to kroner til Børneprojekt Danmark, siger Lars Sylvester Larsen fra reklamebureauet Kofoed og Larsen, som er projektkoordinator på Blomsterfestivalen.

Håbet er, at det i løbet af festivalen vil lykkes at skrabe 100.000 kroner sammen til børneprojektet, der imidlertid ikke er ene om at blive tilgodeset gennem festivalen.

Børneprojektet "Børn og sorg", der hører til under Kræftens Bekæmpelse, har lavet samme indsamlingsaftale mod at levere arbejdskraft til nogle stande med frugt og grønt, der bliver opstillet i Kongens Have.

Selv om der endnu er seks dage til festivalens start, begynder gartnerne og arbejdsfolket fra Park- og vejafdelingen allerede i dag at opstille slottet og de to mindre huse, der udgør årets kulisse på Flakhaven.

Slottet, der med spir bliver 14 meter højt, er bygget med en udvendig svalegang, som man kan gå ud på. Den skal bruges ved åbningen, som ud over Poul Erik Høyer vil have deltagelse af Trine Gadeberg, der netop har optrådt på Langelandsfestivalen, og borgmester Anker Boye.

Åbningen finder sted onsdag kl. 10.

Fjerboldstjerne åbner festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce