Fisfis fortsætter i Libanon

Fisfis ved sin anholdelse i 2009. Siden blev han udvist af landet, og på Ekstra Bladets billeder søndag er han gråhåret og har fået hestehalen klippet af. Arkivfoto: Jørgen Hansen

Fisfis fortsætter i Libanon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den udviste bandeleder fra Vollsmose har stiftet ny familie i libanesisk flygtningelejr, skriver Ekstra Bladet, som har mødt den 47-årige palæstinenser på hans nye hjemmebane.

Han er blevet gråhåret og har fået klippet hestehalen af, men den palæstinensiske bandeleder Fisfis ligner i øvrigt sig selv på billederne og i den reportage, Ekstra Bladet søndag kunne sende hjem fra flygtningelejren Shatila i Libanon.

Her fremstiller Fisfis med det borgerlige navn Mahmoud Khalil Salem sig som chef for lejren, der ikke har noget officielt politi, og hvor hæren ifølge Ekstra Bladets kilder kun i nødstilfælde kommer.

- Jeg siger det ærligt: Jeg var stor bandechef der. Nu er jeg stor chef her. Folk er bange for mig, siger Fisfis.

Ekstra Bladet har også talt med ham om de sønner, der sidder i fængsel i Danmark. Fisfis er blevet skilt fra deres mor men har fået en ny kone i flygtningelejren. En kone, der netop har født ham hans barn nummer ni. Fisfis forklarer, at han taler i telefon med sønnerne i Danmark dagligt, men han fralægger sig ethvert ansvar for deres kriminelle adfærd. Hans kriminalitet i Danmark, siger han, skyldtes danskernes manglende åbenhed.

Det er seks år siden, Højesteret afgjorde, at hashhandleren og førtidspensionisten Fisfis med bopæl i Vollsmose skulle udvises for bestandig. Han var kommet til landet først i 1990'erne og trak som leder af indvandrerbanden Black Ghost mange overskrifter både før og efter sin anholdelse i 2009. Blandt andet da det i 2010 lykkes ham at stikke af fra Retten i Odense og først overgive sig to uger senere.

Fisfis fortsætter i Libanon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce